0e4d557

Onder de vlag Fosfor ontwerp werk ik aan opdrachten. Regelmatig ben ik onderdeel van een communicatieteam of projectgroep binnen een organisatie of ik werk, indien nodig, samen met specialisten uit mijn netwerk; illustratoren, tekstschrijvers, journalisten, communicatiestrategen, fotografen, online specialisten en webdesigners.

Fosfor ontwerp kan daardoor de regie voeren over diverse trajecten: conceptontwikkeling, art direction, communicatieadvies en projectmanagement. Deze manier van werken maakt het mogelijk om voor iedere opdrachtgever en elk afzonderlijk project maatwerk te bieden.

Hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging is om informatielagen in kaart te brengen. Het ontwikkelen en formuleren van een plan, een aansprekende vertaalslag met als doel visuals die inspireren, ondersteunen en verbinden. Mijn werk is krachtighelder en toegankelijk. Vormgeving staat in dienst van een heldere analyse en doeltreffende ideeën.

Wil je advies, zoek je een oplossing voor een probleem op communicatieniveau? Wil je weten hoe je (complexe)informatie kunt vertalen naar een helder visuele, typografisch sterke en functionele oplossing? Ik nodig je graag uit om te sparren.

Bel of mail me gerust voor een afspraak!

Ingrid Philomeen Jansen